Na ons eerste gesprek wist ik het meteen…. jij kan R. helpen!

R. – 8 jaar (Geldrop): Dyslexie

Hoi Jacqueline,

Toen ik in contact kwam met jou werd ik met grote openheid en zorg ontvangen. Wij maakten ons zorgen om onze zoon R. Hij zat niet goed in zijn vel en kon niet mee op school!

Ons vermoeden was dat hij dyslexie had maar zeker weten deden we dat niet. De resultaten op school waren ronduit slecht! Na 3 weken groep 4 kon R. al niet meer mee komen, wat een grote frustratie voor R. opleverde.

Gelukkig kwam ik via, via in contact met jou en hebben we een afspraak gemaakt.
Na ons eerste gesprek wist ik het meteen…. jij kan R. helpen!
En inderdaad. We zijn nu ruim een jaar verder en R. is totaal anders. Hij zit lekker in zijn vel, hij straalt zelfs! Hij spreekt weer af met vriendjes en vertelt enthousiast hoe zijn dag is geweest op school.

Er is in dit jaar heel veel gebeurd…

R. is door jou getest… (zo leuk mama al die spelletjes doen bij Jacqueline).
De resultaten en jouw bevindingen hebben we besproken en ook hierbij had jij alle tijd en gaf je ons hele duidelijke uitleg. We zijn een behandeling gestart, omdat het grote vermoeden van dyslexie uit de test wel werd bevestigd. Elke vrijdag na school was het Jacqueline tijd en dat betekende voor R. toch nog 45 min flink werken…. Maar nooit met tegenzin!! Zijn zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde was echt gewoon weg en kijk hem nu….

R. verwoordt het zo:
Ja, ik heb dyslexie maar nou en….! Ik kan alles, ik volg alleen een andere weg dan iemand zonder dyslexie (dat heb ik geleerd van Jacqueline).

Voor mij als moeder was je er ook… bij gesprekken op school (ter ondersteuning). Alles gebaseerd op feiten en toetsuitslagen! Dit was ontzettend fijn en nodig!

Ik kan niet anders zeggen dan dat we ontzettend zijn geholpen en gesteund. En het aller belangrijkste: We hebben R. weer terug. Onbezorgd, vol zelfvertrouwen en heerlijk enthousiast!

Ontzettend bedankt!!

Groetjes, K. en R. ( en de rest van de familie)

Read more

2018-04-11T17:19:18+00:00

Leave A Comment