Referenties 2018-10-23T15:28:43+00:00

Ouders en kinderen aan het woord.

Wij vertellen u graag hoe gepassioneerd en gedreven wij zijn wanneer wij uw kind mogen helpen. Daarin zijn we echter niet uniek. De reacties van ouders en kinderen zijn dat naar ons gevoel wel.

Referenties zijn ervaringen van cliënten die bij A-rt zijn begeleid

november 2020

Leren rekenen kan dus echt!

12 november 2020|Alle categorieën, Dyscalculie|

H.  45+ jaar (Mierlo): dyscalculie

Remedial Teaching met Jacqueline.

Mijn ervaring met remedial teaching bij A-rt…. is me prima bevallen, in een korte periode veel gedaan.
De hulp die ik heb mogen ervaren als 45+ leerling op onder andere het gebied van (verwaarloosde) dyscalculie heeft me op rekenvaardig terrein gebracht zoals we we afgesproken hadden.

Leren rekenen kan dus echt!

Op persoonlijk vlak door de gevoerde gesprekken, de vragen die ik had, de geboden informatie heeft me dit inzichten gegeven. Ik kon haar altijd bereiken, ook via whatsapp, mail, telefoon, etcetera.
Samen hebben we de juiste stappen gemaakt, constant met mijn doel voor ogen.

Bedankt,

H.

september 2020

Jacqueline werkt op een fantastische manier samen met je kind.

22 september 2020|Alle categorieën, Dyslexie, Leerachterstand|

R. – 12 jaar (Geldrop): dyslexie, rekenen, zelfvertrouwen

Goedemorgen Jacqueline,

In groep 5 kreeg onze zoon dyslexie diagnose en de bijbehorende standaard begeleiding. Ook omdat groep 3 een rommelig jaar was voor hem (6 verschillende leerkrachten, uitval etc) is er niet de juiste basis gelegd, en dit werd in groep 7/8 steeds duidelijker. Hij presteerde wat onder zijn kunnen en we misten ook de extra aandacht en begeleiding voor zijn dyslexie, omdat die standaard een jaar is.

Op aanraden van een collega bij Jacqueline terecht gekomen. Wat een fijne, warme en kundige vrouw. Jacqueline heeft testen afgenomen bij hem en alles onder de loep genomen, erg ingezoomd op de vorm van dyslexie en hem enorm geholpen met rekenen. Want ook daar in liep hij wat achter en had niet de juiste methode om mee te werken. Onze zoon ging gelukkig wel altijd graag naar school, maar omdat de middelbare school voor de deur stond, hadden we gekozen voor de extra begeleiding. Zodat hij zekerder aan zijn middelbare school kon beginnen.

Jacqueline werkt op een fantastische manier samen met je kind, ze heeft erg snel door welke aanpak het best bij welk kind past.

R. zit nu een aantal weken op de middelbare, wiskunde en Engels zijn zijn favoriete vakken. En dat niet alleen, het allerbelangrijkst is dat hij de eerste dag al op kinderen uit zijn nieuwe klas af durfde te stappen om een praatje te maken, hij vond het totaal niet spannend en heeft meteen vrienden gemaakt. Het is voor iedereen spannend en nieuw, zei hij. En ook dat geeft Jacqueline mee in de begeleiding. We zijn meer dan tevreden, en heel dankbaar voor de fijne tijd en lessen.

Groeten B., moeder van R.

Lees meer

juli 2020

Ze heeft echt een enorme sprong gemaakt.

10 juli 2020|Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

M. – 12 jaar (Eindhoven): rekenen, zelfvertrouwen

Lieve Jacqueline,

Heel hartelijk bedankt voor al jouw goede zorgen en hulp voor M. Ze heeft echt een enorme sprong gemaakt (ook in zelfvertrouwen!) mede dankzij jou! We maken graag nog eens gebruik van jouw hulp!

Liefs, M., I. en M.

Je bent echt een top juf!!!!

9 juli 2020|Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

E. – 9 jaar (Helmond): begrijpend lezen, rekenen

Beste Jacqueline,

Heel erg bedankt dat je mij zoveel hebt geleerd! Je bent echt superlief, aardig, grappig, behulpzaam, enthousiast! En nog veel meer! Ik bedank je omdat je mij heel veel hebt geleerd, omdat ik het erg lastig vond!!!! Je bent echt een top juf!!!!

Heel erg bedankt!!!!

Groetjes van: E.

Fijne zomervakantie!

Je bent superlief!!!!

Bedankt voor het afgelopen jaar!

6 juli 2020|Alle categorieën, Dyslexie, Leerachterstand|

D. – 10 jaar (Helmond): dyslexie, (begrijpend) lezen, spelling, rekenen

Lieve juf Jacqueline,

Bedankt voor het afgelopen jaar! Een raar jaar maar we hebben er samen het beste van weten te maken. Op naar volgend jaar. Een fijne vakantie gewenst en veel succes en plezier met het geven/brengen van de spullen op school in het buitenland.

Groetjes, D.

juni 2020

Hoe het met “jouw leerlingen” in de toekomst verder gaat.

16 juni 2020|Alle categorieën, Dyscalculie|

J. – 15 jaar (Helmond): Rekenen en begrijpend lezen

Beste Jacqueline,

Ik wil je bij deze met trots doorgeven dat J. dit jaar geslaagd is voor zijn VMBO-t. Hij heeft het netjes in 4 jaar gehaald. Na de zomer start hij met zijn vervolgopleiding. Hij gaat naar de Rooi Pannen om daar zelfstandig kok (niveau 4) te doen. Hier heeft hij zijn passie in gevonden en daar zijn we erg blij mee. Ik vind het leuk om dit even met je te delen zodat je ook weet hoe het met “jouw leerlingen” in de toekomst verder gaat. Bedankt voor je hulp in het verleden. Op een goede toekomst voor J.

Groetjes, I. (moeder van J.)

Bedankt voor alles!

16 juni 2020|Alle categorieën, Dyscalculie, Leerachterstand|

A. – 11 jaar (Mierlo): rekenen, dyscalculie?

Hoi Jacqueline,

Wij zijn zeer tevreden over hoe goed Marcia en jij onze dochter hebben geholpen. Wij zaten van het ene op het andere moment een kind, dat helemaal was vastgelopen met rekenen. Zelfs de tafeltjes kende ze niet meer, terwijl dat in de jaren daarvoor helemaal geen probleem was.


Door jullie goede en leuke lessen, het aanleren van foefjes die ze kan gebruiken en het aanpakken van haar faalangst zit ze nu weer op een niveau waarin ze prima mee kan met de rest van de klas. Mede door jullie hulp heeft ze een HAVO-advies gekregen en gaat ze vol goede moed naar een nieuwe school, vol zelfvertrouwen dat ze dit prima aankan.

Bedankt voor alles!

Groetjes, ook namens A,

P. en J., ouders van A.

Lees meer

mei 2020

Zo blij dat we jou gevonden hebben.

29 mei 2020|Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

S. – 12 jaar (Mierlo): Leerachterstand, faalangst, leer-werkgedrag, Asperger

Hallo Jacqueline,

Bedankt voor al die leuke lessen. Ik heb ervan genoten!

xxx S.

Beste Jacqueline,

We willen je hartelijk bedanken voor alle zorg voor S.!
Zo blij dat we jou gevonden hebben en altijd naar alle tevredenheid!
S. baalde wel eens van ‘t huiswerk, maar toch zag ze in dat ‘t nodig was.
We hebben afgesproken dat als ze volgend jaar weer wil, terug mag mocht het nodig zijn.
Super bedankt voor je hulp!

J. en K., ouders van S.

Categorieën Referenties

Recent Tweets

Archief