Referenties 2018-10-23T15:28:43+00:00

Ouders en kinderen aan het woord.

Wij vertellen u graag hoe gepassioneerd en gedreven wij zijn wanneer wij uw kind mogen helpen. Daarin zijn we echter niet uniek. De reacties van ouders en kinderen zijn dat naar ons gevoel wel.

Referenties zijn ervaringen van cliënten die bij A-rt zijn begeleid

oktober 2022

Het effect van de (online) begeleiding heeft ons positief verrast.

29 oktober 2022|Alle categorieën, Dyslexie|

A. – 16 jaar (Nuenen): dyslexie

Hallo Jacqueline,

Over jouw vraag betreffende onze ervaring met de begeleiding van A. het volgende:
In klas 3 van het VWO is bij A. pas officieel dyslexie vastgesteld.
Omdat wij redelijk onbekend zijn met dyslexie en omdat A. hulp kon gebruiken, was dat voor ons de reden om met jouw hulp een begeleidingstraject te starten.

De hulpvraag was om A. inzicht te geven in dyslexie en hoe hier mee om te gaan.
Het effect van de begeleiding heeft ons positief verrast. Zeker omdat het een online begeleiding betrof. Jij hebt gezorgd voor een basis van vertrouwen, wat onontbeerlijk is voor een goed resultaat. A. heeft inzicht gekregen in dyslexie en wat er gebeurt in de hersenen.

Per schoolvak hebben jullie samen een planning gemaakt en is de juiste leerstrategie bepaald. De begeleiding werkte voor A. als een stok achter de deur en zij heeft grote stappen gemaakt om zelfstandig hiermee verder te kunnen. We zien haar nu van de lessen een samenvatting maken en oefentoetsen maken. Voor het leren van woorden en begrippen, gebruikt ze geen online leerprogramma’s  meer, maar schrijft ze deze op een groot vel papier dat in de huiskamer wordt opgehangen. Hardop lezen en leren in kleine woordgroepen werkt voor haar veel beter. En zeker niet onbelangrijk: De schoolresultaten zijn ook beter geworden. Jouw begeleiding heeft A. het nodige vertrouwen gegeven dat ze met succes haar studie kan afmaken.

Jacqueline, hartelijk dank voor jouw begeleiding.

L. en P., ouders van A.

Lees meer

augustus 2022

Dankzij jou heeft C. geweldige sprongen gemaakt.

1 augustus 2022|Alle categorieën, Dyslexie, Leerachterstand|

C. – 12 jaar (Mierlo): dyslexie

Lieve Jacqueline,

Een speciaal cadeau voor een bijzondere vrouw en ook voor al haar kinderen.
Ik wil jou uit de grond van mijn hart bedanken voor al je hulp en ondersteuning aan C. en aan mij.


Altijd gedreven, altijd vriendelijk, altijd begripvol, zelfs als wij een afspraak vergaten.
Dankzij jou heeft C. geweldige sprongen gemaakt. Dat was jouw intentie!
Dit cadeautje past daarbij. Anders dan anders, maar jij kan hier wel wat mee. Dat weet ik zeker.

Dankjewel mooi mens!
Liefs C. (moeder van C.)

Lieve Jacqueline,

Super bedankt voor de fijne en leerzame jaren. Ik ga je super erg missen en al die lol die we hadden.

Kus, groetjes, C.

Lees meer

juli 2022

Ik wil je bedanken voor de super fijne begeleiding.

28 juli 2022|Alle categorieën, Leerachterstand|

A. – 16 jaar (Mierlo): studiebegeleiding biologie.

Lieve Jacqueline,

Ik wil je bedanken voor de super fijne begeleiding voor onze jongste dochter A. Dankzij jou goede hulp en begeleiding de afgelopen jaren is ze gekomen waar ze nu staat. Ze heeft veel aan jouw tips en adviezen gehad, ze kon hier elke week weer mee vooruit.

Als wij als ouders er samen met A. niet meer uitkwamen dan was de 1e naam die voor in de mond lag “Jacqueline“. Ze heeft het voortreffelijk gedaan en wij zijn als ouders ontzettend trots op haar.

Maar ik wil ook even van de gelegenheid gebruik maken om je ook te bedanken voor de hulp van onze andere 2 kinderen: T. en A.! Zij hebben ook dankbaar gebruik mogen maken van jou expertise.

Jacqueline, het gaat je goed. We houden zeker contact, dat zou ik erg leuk vinden.
Hele fijne zomer en geniet!!

Lieve groetjes R. en S.

Lees meer

Ze heeft onze dochter vleugels gegeven.

18 juli 2022|Alle categorieën, Dyscalculie, Leerachterstand|

S. – 11 jaar (Nuenen): leerachterstand rekenen, dyscalculie?

Onze dochter kwam met een flinke rekenachterstand bij Jacqueline en was het vertrouwen in zichzelf helemaal kwijt. Jacqueline had snel en scherp in beeld waar de begeleiding zich op moest richten en gaf alle vertrouwen dat het goed zou komen. En dat was helemaal waar. Op persoonlijke, enthousiaste en deskundige wijze, altijd in openheid met ons als ouders en de leerkracht, heeft ze onze dochter vleugels gegeven. Die vliegt nu met een stevige basis rekenvaardigheden en vol trots door naar de middelbare school. Superblij dat we dit gedaan hebben!

Hartelijke groet van A. (moeder van S.)

juni 2022

Wat zijn we blij dat we Jacqueline hebben kunnen inschakelen.

15 juni 2022|Alle categorieën, Leerachterstand|

M. – 12 jaar (Mierlo): leerachterstand begrijpend lezen en werkwoordspelling.

Wat zijn we blij dat we Jacqueline hebben kunnen inschakelen. Eind groep 7 zaten we na veel getob in de put over onze dochter: ze kan het wel, maar het komt er niet uit. Na tips van kennissen hebben we Jacqueline benaderd.

In de laatste week voor de zomervakantie mocht M. nog bij haar komen en heeft ze wat toetsen afgenomen en een paar dagen later had ze de uitslag al. Jacqueline had meteen door hoe het zat bij onze dochter en dat gaf ons een bevestiging dat we het zelf dus ook bij het juiste eind hadden. Met een gerust gevoel konden we de zomervakantie in en met de afspraak, dat ze na de vakantie bij Jacqueline op les mocht. Wij waren erg blij met deze voortvarende aanpak. In slechts een paar maanden tijd werd het niveau opgekrikt en ging onze dochter bijna een heel jaar vooruit in begrijpend lezen en werkwoordspelling. De manier van lesgeven is erg fijn. Het kind staat centraal. Jacqueline is erg hartelijk, enthousiast, heeft humor en weet hoe ze het kind moet benaderen en meekrijgen. Onze dochter met weinig motivatie kreeg ze telkens binnen no-time gemotiveerd en zo werden de sessies ook nuttig besteed. We zijn Jacqueline dan ook erg dankbaar en hebben onze dochter zien veranderen in iemand met meer zelfvertrouwen. Op naar de brugklas!

vriendelijke groeten,

Moeder van M.

Lees meer

Al met al een prima ervaring en we zouden je aanbevelen.

8 juni 2022|Alle categorieën, Leerachterstand|

L. – 10 jaar (Mierlo): onderpresteren, begrijpend lezen en rekenen.

L. en wij hebben jouw hulp als erg prettig ervaren, je was snel ‘to the point’ met wat er te doen stond. Leuk dat je L. zowel op de inhoud alsmede persoonlijk goed benaderde, en zowel de lessen in jouw tuinhuis in Mierlo als online verliepen goed.

Je aanpak met een documentscanner maakt dat de inhoud effectief en duidelijk gecommuniceerd kan worden, goede vondst! We hebben open overleg gehad over de hoeveelheid lessen die nodig zouden zijn, fijn dat je zelf ook aangaf dat na een aantal lessen het voldoende zou moeten zijn voor L. om er zelfstandig mee door te kunnen. Al met al een prima ervaring en we zouden je aanbevelen aan anderen met dezelfde hulpvraag.

Veel groeten vanuit Mierlo!

Ouders van L.

Lees meer

mei 2022

Wij gunnen elk kind dat het lastig heeft waar remedial teaching kan helpen de hulp van Jacqueline!

26 mei 2022|Alle categorieën, Leerachterstand|

E. – 11 jaar (Helmond): leerachterstand rekenen en begrijpend lezen.

Beste Jacqueline,

Op je vraag hoe wij de begeleiding hebben ervaren willen wij graag het volgende vertellen:

We zijn met Jacqueline van A-rt in contact gekomen toen onze dochter het lastig kreeg op school met rekenen en begrijpend lezen.  Dankzij Jacqueline heeft ze zich hierin enorm kunnen verbeteren wat haar zelfvertrouwen goed heeft gedaan.

Naast het gegeven dat Jacqueline erg kundig is in haar vak, is ze daarnaast voor onze dochter een rots in de branding geweest. Door naar haar  te luisteren en advies te geven op alle gebied hebben wij onze dochter zien groeien naar een sterker kind met veel meer zelfvertrouwen.

Door haar manier van aanpak heeft onze dochter zich enorm veilig gevoeld bij Jacqueline om te mogen leren en fouten te mogen maken. Haar perfectionisme en faalangst gedrag is hiermee onder controle gekomen wat haar heel veel rust heeft gebracht.

Wij, als ouders,  hebben Jacqueline ervaren als een hele fijne persoonlijkheid die onze dochter maar ook ons meegenomen heeft in dit traject. Daarnaast heeft ze ons ontzorgd door korte lijntjes met school te hebben waar ze ook geen onbekende is.

Bij aanvang van het traject en na de eerste sessies deed Jacqueline al een uitspraak over de realistische haalbaarheid van het doel wat onze dochter wilde bereiken. Nu aan het einde van dit traject kunnen we stellen dat dit ook echt gelukt is.

Wij zijn haar enorm dankbaar en gunnen elk kind dat het lastig heeft waar remedial teaching kan helpen de hulp van Jacqueline!

 

Met vriendelijke groet,

Ouders van E.

Lees meer

maart 2022

Kunt u onze dochter helpen met rekenen?

7 maart 2022|Alle categorieën, Leerachterstand|

B. – 11 jaar (Helmond): rekenen.

Vier maanden geleden kwamen ouders bij A-rt met de vraag of ik hun dochter kon helpen met rekenen.
B. had na een pedagogisch-didactisch onderzoek slechts 7 remedial teaching sessies achter de rug toen op school de cito werd afgenomen.
Ouders stuurden mij het resultaat van de cito-uitslag voor de toets Rekenen-Wiskunde….
Wat zijn we trots op B.!!

januari 2022

Het resultaat mag er zijn!

27 januari 2022|Alle categorieën, Autisme, Dyslexie, Leerachterstand|

T. – 12 jaar (Helmond): ASS en dyslexie.

Hoi Jacqueline,

Bedankt voor de ondersteuning die je T. op zo’n prettige manier gegeven hebt. De lessen kon hij goed volgen ook toen ze online gegeven werden. Alles was altijd goed geregeld. En het resultaat mag er zijn!

Groeten!

M. (moeder) en T.

Categorieën Referenties

Recent Tweets

Archief