leerachterstand-i-c-m-secundaire-leerstoornissen 2018-03-26T01:52:28+02:00

LEERACHTERSTAND I.C.M. SECUNDAIRE LEERSTOORNISSEN

A-rt behandelt veel leerlingen die een leerachterstand hebben opgelopen waarbij een vermoeden op, of een gediagnosticeerde secundaire stoornis is vastgesteld. Secundaire stoornissen zijn bijvoorbeeld:

  • Concentratiestoornissen (ADHD, ADD)
  • Autisme spectrum stoornissen (Asperger, PDD-NOS, MCDD)
  • Stoornissen in motorische functies (DCD)
  • Gedragsstoornissen (ODD-CD)

Het uitgangspunt bij de behandeling is altijd het verkleinen van de leerachterstand, waarbij natuurlijk de stoornis integraal onderdeel is van de behandeling.

REFERENTIES

Door het vertrouwen wat Jacqueline altijd in onze dochter heeft gehad, hebben wij eruit kunnen halen wat er in zat. Met nog Kaderadvies in het verleden gaat onze dochter komend schooljaar naar het VMBO-T!!! Jacqueline bedankt!! Je bent een kanjer!

Mevrouw E.

Dit hebben we echt aan jou te danken (en aan het harde werken van A.), maar zonder jou was dit haar echt niet gelukt !!!!! Wat een half jaar RT kan doen (jij verricht wonderen !!)

S., moeder van A.

A. vond het altijd erg fijn om naar jou toe te gaan, ze heeft veel van je mogen leren Jacqueline en daar zijn we je zeer dankbaar voor. Wat fijn dat we jou hebben leren kennen. EEN GROTE DANKJEWEL van ons !!

R. en S. en A.

OPENINGSTIJDEN

Ma-Vr 8:30-19:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag gesloten

0492-667278

LOCATIE

“Als je focust op de gewenste toekomst wordt verandering gemakkelijker. Focus daarom op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt.”

(Bron: F.P. Bannink)