Overig 2018-03-23T17:54:36+02:00

Ouders en kinderen aan het woord.

Wij vertellen u graag hoe gepassioneerd en gedreven wij zijn wanneer wij uw kind mogen helpen. Daarin zijn we echter niet uniek. De reacties van ouders en kinderen zijn dat naar ons gevoel wel.

Referenties zijn ervaringen van cliënten die bij A-rt zijn begeleid

10 juli10 , 07 ,2020

Ze heeft echt een enorme sprong gemaakt.

10 juli 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

M. – 12 jaar (Eindhoven): rekenen, zelfvertrouwen

Lieve Jacqueline,

Heel hartelijk bedankt voor al jouw goede zorgen en hulp voor M. Ze heeft echt een enorme sprong gemaakt (ook in zelfvertrouwen!) mede dankzij jou! We maken graag nog eens gebruik van jouw hulp!

Liefs, M., I. en M.

9 juli09 , 07 ,2020

Je bent echt een top juf!!!!

9 juli 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

E. – 9 jaar (Helmond): begrijpend lezen, rekenen

Beste Jacqueline,

Heel erg bedankt dat je mij zoveel hebt geleerd! Je bent echt superlief, aardig, grappig, behulpzaam, enthousiast! En nog veel meer! Ik bedank je omdat je mij heel veel hebt geleerd, omdat ik het erg lastig vond!!!! Je bent echt een top juf!!!!

Heel erg bedankt!!!!

Groetjes van: E.

Fijne zomervakantie!

Je bent superlief!!!!

29 mei29 , 05 ,2020

Zo blij dat we jou gevonden hebben.

29 mei 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

S. – 12 jaar (Mierlo): Leerachterstand, faalangst, leer-werkgedrag, Asperger

Hallo Jacqueline,

Bedankt voor al die leuke lessen. Ik heb ervan genoten!

xxx S.

Beste Jacqueline,

We willen je hartelijk bedanken voor alle zorg voor S.!
Zo blij dat we jou gevonden hebben en altijd naar alle tevredenheid!
S. baalde wel eens van ‘t huiswerk, maar toch zag ze in dat ‘t nodig was.
We hebben afgesproken dat als ze volgend jaar weer wil, terug mag mocht het nodig zijn.
Super bedankt voor je hulp!

J. en K., ouders van S.

14 april14 , 04 ,2020

Dat hadden we een jaar geleden nooit kunnen denken!

14 april 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

Y. – 13 jaar (Mierlo): (begrijpend) lezen, spelling, concentratie

Hoi Jacqueline,
Ondanks de rare tijd nu vind ik het leuk om je even te informeren hoe het gaat met Y. op de middelbare school. Ze heeft daar namelijk helemaal haar plek gevonden en zit in de brugklas Mavo/Havo duidelijk op haar plek. Ze zit heel lekker in haar vel.


We zien dat Y. zich erg lekker voelt bij de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid die nu van haar verwacht wordt. Ze regelt het allemaal zelf. Dit is ook terug te zien in haar resultaten. Ze haalt mooie cijfers en staat voor alle vakken een voldoende. We hebben daarom net ook te horen gekregen dat haar advies voor volgend jaar 2 Havo is. Dat hadden we een jaar geleden nooit kunnen denken!

Voor ons is het belangrijkste om te zien dat ze lekker in haar vel zit, maar we vinden het ontzettend leuk voor Y. dat ze op deze manier duidelijk resultaat ziet van haar harde werken.

We willen je nogmaals bedanken voor je vertrouwen in haar en de mooie basis die je samen met haar hebt gelegd.

Groetjes,

R., moeder van Y.

Naschrift A-rt: Pre-advies was VMBO-K.

Lees meer

9 april09 , 04 ,2020

Ik raad een ieder aan Jacqueline in te schakelen. Fantastisch!

9 april 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

J. – 12 jaar (Helmond): begrijpend lezen, rekenen, faalangst

Beste Jacqueline,
Na de goede begeleiding van onze zoon V., aarzelden we niet om opnieuw jouw hulp in te roepen voor de begeleiding van onze dochter. En ook nu zijn we meer dan tevreden met het resultaat hiervan. J. kwam binnen met een laag zelfbeeld en toonde een hoog sociaal wenselijk gedrag.


Dit zorgde ervoor dat J. een cognitieve achterstand had. Jij hebt vanuit deze twee aandachtspunten, die je overigens m.b.v. jullie analyse systeem hebt weten te detecteren, succesvol gewerkt. J. heeft haar niveau opgekrikt en mag nu de HAVO gaan proberen.
Heel hartelijk dank hiervoor. Ik raad een ieder aan om Jacqueline in te schakelen. FANTASTISCH!

Heel hartelijk dank,

W., moeder van J.

Lees meer

31 maart31 , 03 ,2020

Onze dochter heeft geleerd het beste uit zichzelf te halen.

31 maart 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

J. – 12 jaar (Mierlo): Rekenen, begrijpend lezen, zelfvertrouwen

Onze dochter heeft samen met het team van A-rt geleerd het beste uit zichzelf te halen. Rekenen vond ze lastig en niet leuk. Wij als ouders wilden haar zelf graag helpen en uitleg geven maar we wisten niet waar we moesten beginnen. In onze omgeving kwamen hele positieve berichten en resultaten over de RT-benadering van A-rt. Al vanaf de eerste kennismaking voelde het als een warm bad.


Jacqueline en haar team weet met een professionele aanpak precies uit te filteren waar extra begeleiding een toegevoegde waarde heeft en dit wordt uitgewerkt in een plan van aanpak.
Onze dochter kon iedere week zelfstandig aan de slag met haar huiswerk door middel van een goede structuur, planning en leerstrategie die ze zich gaandeweg eigen maakte.
Door middel van een tussentijdse toets kan je kind precies zien wat de vorderingen zijn en dit geeft heel veel zelfvertrouwen. Ook voor ons als ouders was het geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen van onze dochter groeide en juist dit miste ze zo op school.
Onze dochter was erg blij dat ze gebruik heeft mogen maken van de begeleiding van A-rt en is super trots op haar behaalde resultaat en schooladvies.
Super bedankt en we hopen dat er nog veel kinderen door jullie geholpen mogen worden.

Groeten, H.

Lees meer

21 maart21 , 03 ,2020

Ik had de droom om naar de PABO te gaan.

21 maart 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

J. – 19 jaar (Heeze): Rekenen

Al een aantal jaren had ik de droom om naar de PABO te gaan. Maar ja, die beruchte rekentoets zal ik toch ook moeten halen. De PABO waar ik voor koos gaf 4 kansen om de rekentoets te halen in het eerste jaar. Bij mijn eerste kans in juni dacht ik: we kijken gewoon hoe hoog ik scoor. Helaas viel dat flink tegen en haalde ik 58 (gelijk aan een 1,1). Opgeven was geen optie dus kwam ik terecht bij Jacqueline.


Ik kende Jacqueline via via en ik dacht dat ik door één op één uitleg en specifieke aandacht voor mijn rekenproblemen er toch een kans zou zijn dat ik de toets zou halen. In juni kwam ik op kennismaking en het voelde meteen al goed. We hebben samen bekeken wat er nodig is om de toets te halen en met welke onderdelen ik extra moest oefenen. Al snel zagen we dat ik wat gaten had zitten in mijn basisvaardigheden. Denk aan cijferend vermenigvuldigen en delen. Nadat ik deze onder de knie had zijn we samen een WisCAT werkboek gaan doorwerken. In dit werkboek zaten alle onderdelen die in de WisCAT toets voorkomen. Elke week behandelden we samen het onderdeel en ging ik daar thuis ook huiswerkopdrachten bij maken. Wanneer ik vragen had kon ik Jacqueline gewoon een berichtje sturen, ook tijdens de zomervakantie.

Na het WisCAT boek helemaal uitgewerkt te hebben was het tijd voor mijn nieuwe WisCAT toets kans in november. Ik haalde 91 (gelijk aan een 4). Een heel stuk hoger dan de eerste keer! Na deze kans konden we specifiek zien op welke onderdelen ik was uitgevallen. Deze onderdelen hebben we dan ook nogmaals behandeld uit het WisCAT boek. Ook had Jacqueline altijd genoeg materialen, oefenboekjes en vooral heel veel geduld om mij alles uit te leggen. We werkten altijd met mijn schrift met de antwoorden en met een soort uitlegschriftje. Jacqueline werkte hierin elke som uit zodat ik deze thuis nog een paar keer kon oefenen.

Na weer een aantal lessen was het in februari tijd voor mijn derde kans. En ja hoor, ik haalde 134 (gelijk aan een 8,5)! Zonder de begeleiding van Jacqueline was het me zeker niet gelukt om de PABO-toets te halen. De lessen waren ook niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens gezellig. Jacqueline gaf me ook een steuntje in de rug. Wanneer ik er even doorheen zat of ik liep even vast met een som kon ik haar te allen tijde bereiken. Nu ik de PABO-toets gehaald heb kom ik zeker nog wel eens terug met vragen over gewone rekententamens. Het is fijn dat Jacqueline zelf ook ervaring heeft binnen het onderwijs. Daardoor begrijpt ze ook de didactiek die erachter zit. Kortom ik heb een hele fijne begeleiding gehad en ik had al jaren eerder moeten komen!

J.

Naschrift A-rt: 21 begeleidingsuren.

Lees meer

22 februari22 , 02 ,2020

Haar zelfvertrouwen is enorm gestegen.

22 februari 2020|Categories: Alle categorieën, Leerachterstand, Overig|

J. – 11 jaar (Mierlo): Leerachterstand

Hallo Jacqueline,

Afgelopen maandag hebben we Marcia al bedankt voor de fijne hulp en begeleiding maar wij wilden jou ook nog heel hartelijk bedanken voor alle hulp en goede begeleiding die je J. geboden hebt.
Haar zelfvertrouwen is enorm gestegen dus ze kan zelfverzekerd naar het middelbaar onderwijs.
We hebben nog besproken om voor de cito-toets nog enkele bijlessen te doen maar Marcia zegt ook dat wanneer J. zelf iedere week nog wat extra oefent dit zeker zou moeten lukken.

Had je graag persoonlijk nog even bedankt maar zag dat je aan het lesgeven was dus wilden we niet storen. We zien elkaar vast nog wel ergens.
Heel veel groeten en fijne carnaval,

J. en H.

Categorieën Referenties

Recent Tweets

Archieven