Haar rekenniveau is met sprongen vooruit gegaan!

M. – 12 jaar (Mierlo): Rekenen

Beste Jacqueline,

Twee jaar geleden kregen wij als ouders van onze dochter steeds meer het gevoel dat er op school iets over het hoofd werd gezien in de ontwikkeling van onze dochter.

Ze is een slim kind met een grote woordenschat en goede algemene ontwikkeling.
Waar ze andere dingen zo oppikte en onder de knie kreeg bleef ze met rekenen en klokkijken zo’n moeite houden dat ze er een beetje onzeker van was geworden.

Op school is ze beslist geen haantje de voorste en haar leerprestaties zijn bovengemiddeld dus daarover maakte men zich geen zorgen.

Wij besloten om contact met A-rt te zoeken om onze twijfel eens te bespreken. Ze heeft toen bij Jacqueline een aantal toetsen gedaan en daaruit kwam naar voren dat ze een rekenprobleem heeft, wellicht dyscalculie maar dat zou de tijd ons leren.

Jacqueline heeft haar rekenvaardigheid super goed geanalyseerd en in kaart gebracht zodat onze dochter er in de wekelijkse lessen gericht aan heeft kunnen werken.

Haar rekenniveau is met sprongen vooruit gegaan!

Ze ging met plezier naar de “bijles” omdat ze daar werd begrepen en geholpen om samen met Jacqueline haar probleem aan te pakken. Ze leerde van haar dat ze wel kan rekenen met plezier omdat Jacqueline haar de juiste methodes heeft kunnen aanreiken. Dit was op school nooit gelukt.

Haar motivatie en onzekerheid waren snel weer op peil en ze ging graag iedere week naar Jacqueline toe.

Wij hebben als ouders de begeleiding van Jacqueline als zeer professioneel en persoonlijk ervaren.

Nu gaat ze vol vertrouwen naar de middelbare school (Havo/Vwo) en mocht ze Jacqueline in de toekomst nodig hebben om te werken aan de rekentoets komt ze zeer zeker weer bij A-rt terug!

Jacqueline bedankt voor de fijne begeleiding van onze dochter.

Read more

2018-03-30T16:09:17+02:00

Leave A Comment