We kunnen Jacqueline van harte aan iedereen aanbevelen.

2016-10: F. – 12 jaar (Helmond): Dyslexie?, lezen, spelling

Hoi Jacqueline,

Onze zoon vertoonde al jaren een groot verschil in prestaties tussen rekenen/begrijpend lezen enerzijds en spelling/tempo lezen anderzijds.

Na jaren het gevoel gehad te hebben dat er meer aan de hand was, zijn we eind groep 6 bij Jacqueline terecht gekomen en zij nam deze signalen serieus. Via haar hebben we onze zoon laten testen op dyslexie. En inderdaad, ons gevoel klopte. Zij heeft een handelingsplan gemaakt en is wekelijks met onze zoon aan de slag gegaan.

De begeleiding van Jacqueline was echt super. Heel betrokken, enthousiast en met veel geduld. Jacqueline gaf de les onder schooltijd op school bij onze zoon. Heel fijn en laagdrempelig. Zeker gezien het huiswerk van school en uiteraard ook (beperkt) huiswerk van Jacqueline. Zo bleef er voldoende tijd over voor hobby’s en vrije tijd. De resultaten met lezen en spelling gingen met stappen vooruit!

Een van de onderdelen van de lessen, was duidelijke uitleg wat dyslexie is en werken aan zelfvertrouwen. En dat heeft geholpen! De lessen van Jacqueline hebben enorm bijgedragen aan een positief zelfbeeld.

Onze zoon is altijd met veel plezier naar de lessen van Jacqueline gegaan en vond het heel erg jammer dat hij eind groep 8 afscheid moest nemen. We kunnen Jacqueline van harte aan iedereen aanbevelen.

Met hartelijke groeten, J. (moeder van V.)

Lees meer

2020-06-05T16:40:31+00:00

Leave A Comment