We willen je bedanken voor de uitstekende begeleiding

T. – 13 jaar (Helmond): Dyslexie

Beste Jacqueline,

Na een aantal jaren van tegenvallende schoolresultaten, werd bij onze zoon een ernstige vorm van dyslexie vastgesteld. Hiervoor heeft hij een vergoede dyslexiebehandeling gehad van een met de basisschool samenwerkende organisatie.

Na de standaard behandeling die deze organisatie aanbood, werden de schoolresultaten niet beter. Onze zoon dreigde hierdoor naar een middelbare school te moeten die op basis van zijn geteste intelligentie niet bij hem paste.

Omdat we via de basisschool niet verder kwamen, zijn we zelf op zoek gegaan naar mogelijkheden om onze zoon te begeleiden met zijn dyslexie. We zijn toen bij jouw terecht gekomen. Je hebt gekeken naar wat zijn problemen waren en hebt een lesprogramma samengesteld, dat specifiek op onze zoon van toepassing was.

Het resultaat hiervan was dat onze zoon binnen een half jaar het gewenste advies heeft gekregen voor de middelbare school. Hij zit inmiddels ruim een half jaar op de middelbare school. Hij doet het erg goed en zijn gemiddelde punt is een 7,5.

Wij zijn erg blij dat we met jou in contact zijn gekomen en willen je bedanken voor de uitstekende begeleiding.

Groeten B. en M. (ouders van T.)

Read more

2018-03-30T14:58:51+00:00

Leave A Comment