Het resultaat van haar begeleiding is echt super!

L. – 10 jaar (Mierlo): dyslexie, lezen, begrijpend lezen

Jacqueline van A-rt Remedial Teaching heeft mijn zoon de afgelopen drie jaar fantastisch begeleid in zijn lees- en begripsvaardigheden. Hoewel dyslexie niet volledig werd vastgesteld na uitgebreid onderzoek in 2021, bleek lezen en met name begrijpend lezen erg lastig.

Jacqueline stelde een gedetailleerd handelingsplan op en heeft dit vervolgens met toewijding en professionaliteit uitgevoerd. De begeleiding begon op locatie en later ging dit over naar online lessen via Teams. Deze overgang verliep verrassend soepel en het werkte perfect!

Het resultaat van haar begeleiding is echt super! Mijn zoon heeft echt vooruitgang geboekt in zijn begripsvaardigheden en heeft een aanzienlijk niveau van zelfvertrouwen ontwikkeld. Dankzij de ondersteuning van Jacqueline kan hij nu zelfstandig verder, op het niveau waar hij hoort te zitten.

De persoonlijke touch en de liefdevolle begeleiding van Jacqueline hebben het verschil gemaakt. Haar passie voor het vak en haar inzet voor haar studenten zijn bewonderenswaardig. Wij willen je echt heel erg bedanken voor jouw top begeleiding!

Liefs, C. en L.

2024-05-16T20:06:13+02:00

Leave A Comment