Een heel goed en fijn traject.

J. – 12 jaar (Geldrop): Dyscalculie

Hoi Jacqueline,

Ik stuur je de mail door zoals ik die naar de intern begeleider verstuurd heb ter info.
En goed nieuws, J. is voor rekenen van een 5,3 op het vorige rapport naar een 7,2 gegaan op haar laatste rapport, goed hè!

Hoi …,
Naar aanleiding van de dyscalculie van J. heb jij mij doorverwezen naar een remedial teacher in Mierlo, Jacqueline Kniepstra van A-rt. Bij deze wil ik laten weten dat dat een heel goed en fijn traject is geworden.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over haar, zij heeft met J. alle basisdingen weer doorgewerkt, gekeken waar J. haar dyscalculie zit en hoe ze daarmee om kan gaan. Ze begeleidt haar voorlopig ook nog enkele maanden op de middelbare school en biedt J. daardoor houvast.

We zien J. groeien, dus dit was een goede keuze. Jacqueline heeft een hele laagdrempelige benadering die voor kinderen heel fijn is en ook begrip voor de zorgen en vragen van ouders.

Toen je haar doorverwees had je nog geen ervaringen met haar, dus vandaar dat ik je dit even mail. Mocht je nog ouders hebben met dezelfde vraag mag je ze gerust naar haar door verwijzen. Bedankt in ieder geval nog voor de tip.

Groetjes M.W., moeder van J.

Read more

2018-03-30T21:15:53+02:00

Leave A Comment