Wij gunnen elk kind dat het lastig heeft waar remedial teaching kan helpen de hulp van Jacqueline!

E. – 11 jaar (Helmond): leerachterstand rekenen en begrijpend lezen.

Beste Jacqueline,

Op je vraag hoe wij de begeleiding hebben ervaren willen wij graag het volgende vertellen:

We zijn met Jacqueline van A-rt in contact gekomen toen onze dochter het lastig kreeg op school met rekenen en begrijpend lezen.  Dankzij Jacqueline heeft ze zich hierin enorm kunnen verbeteren wat haar zelfvertrouwen goed heeft gedaan.

Naast het gegeven dat Jacqueline erg kundig is in haar vak, is ze daarnaast voor onze dochter een rots in de branding geweest. Door naar haar  te luisteren en advies te geven op alle gebied hebben wij onze dochter zien groeien naar een sterker kind met veel meer zelfvertrouwen.

Door haar manier van aanpak heeft onze dochter zich enorm veilig gevoeld bij Jacqueline om te mogen leren en fouten te mogen maken. Haar perfectionisme en faalangst gedrag is hiermee onder controle gekomen wat haar heel veel rust heeft gebracht.

Wij, als ouders,  hebben Jacqueline ervaren als een hele fijne persoonlijkheid die onze dochter maar ook ons meegenomen heeft in dit traject. Daarnaast heeft ze ons ontzorgd door korte lijntjes met school te hebben waar ze ook geen onbekende is.

Bij aanvang van het traject en na de eerste sessies deed Jacqueline al een uitspraak over de realistische haalbaarheid van het doel wat onze dochter wilde bereiken. Nu aan het einde van dit traject kunnen we stellen dat dit ook echt gelukt is.

Wij zijn haar enorm dankbaar en gunnen elk kind dat het lastig heeft waar remedial teaching kan helpen de hulp van Jacqueline!

 

Met vriendelijke groet,

Ouders van E.

Lees meer

2022-06-06T21:16:53+00:00

Leave A Comment